Uw zelfstandig professional

About me

"Sinds 2010 werk ik voor diverse opdrachtgevers. Deze opdrachten brengen mij door het hele land, bij nieuwe bedrijven en mensen met steeds andere wensen.  Ik vind het ontzettend leuk om elke keer opnieuw uitgedaagd te worden om bedrijven te laten groeien en resultaten te behalen."


My Story

Progress4all sinds 2010 mijn bedrijf waarin ik mij als interim (ZZP) profileer.
Ik ben gespecialiseerd in project-, proces- en kwaliteitsmanagement met vele jaren ervaring en opleiding in de (financiële) dienstverlening en bij non-profit organisaties. Een echte verbinder en gestructureerde organisator die op detail niveau kan werken maar daarnaast ook over een helicopterview beschikt. Een teamspeler op het gebied van verbetering (Lean) met een hoge mate van affiniteit met ICT. Tevens gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt en Scrum.

De laatste paar jaar ben ik ook bij het onderwijs betrokken. Onderwijs heeft behoefte aan maatwerk en nieuwe technologie die past bij de huidige tijd. Door gebruik te maken van native apps ontstaat een betere verbinding tussen docent, student en het bedrijfsleven. Ik ben de verbinding tussen de klant en onze (ICT) ontwikkelafdeling en begeleid het onderwijs bij implementaties. 

My mission

De naam Progress4all is niet voor niets zo gekozen. In eerste instantie bestaat de kern van mijn werk uit het vooruit helpen van bedrijven en mensen door mijn kennis en ervaring. Daarnaast zet ik mij vrijwillig in, om stichtingen of bedrijven in ontwikkelingslanden te ondersteunen met advies of "hands-on" werkzaamheden. Ondernemers in het buitenland kunnen er mede op rekenen dat ik hen ondersteun met microkrediet via Kiva.org.

Als laatste wil ik ook altijd zelf leren van mijn ervaringen bij bedrijven. Die lessen neem ik vervolgens mee naar een volgende uitdaging. Daarom..... Progress4all,  vooruitgang voor iedereen! 


mvo

Een deel van mijn MVO beleid is verwerkt in mijn missie, zoals de paragraaf hierboven beschrijft. Als ondernemer ben ik ook betrokken bij duurzame initiatieven die gaan over eerlijke handel en duurzaamheid in de breedste vorm van het woord.

Via een plaatselijk initiatief dat de Global Goals van de Verenigde Naties ondersteunt, zet ik mij op verschillende manieren in om de wereld duurzamer te maken.